Majstrovstvá Slovenska vo volejbale dievčat

Naše úspechy Život v škole

Začiatkom mája mali naše dievčatá ako víťazky krajského kola jedinečnú príležitosť reprezentovať Žilinský kraj na Majstrovstvách Slovenska vo volejbale. Súťaž bola súčasťou Olympiády stredoškolákov Slovenskej republiky GAUDEAMUS IGITUR 2019, ktorá sa uskutočnila v Trnave a okolitých mestách.

Volejbalový turnaj dievčat sa odohral v Mestskej športovej hale v Trnave, kde sa stretlo 8 najlepších školských družstiev z celého Slovenska (Gymnázium, Bilíkova, Bratislava; Gymnázium Konštantínova, Stropkov; Gymnázium, Školská, Spišská Nová Ves; Gymnázium, Veľká okružná 22, Žilina; Gymnázium A. Vrábla, Levice; Gymnázium L. Novomeského, Senica; Gymnázium Ľ. Štúra, Zvolen; SOŠ Piešťanská, Nové Mesto nad Váhom).

Prvý deň turnaja naše dievčatá odohrali zápasy v skupine so Stropkovom, Bratislavou a Spišskou Novou Vsou. Prvé dva zápasy prehrali, ale tretí vyhrali. Týmto si zabezpečili tretie miesto v skupine a na druhý deň mali možnosť zabojovať o piate miesto v turnaji. Tu sa stretli s tímom z Nového Mesta nad Váhom. Po urputnom boji naše dievčatá prehrali až v tiebreak-u a umiestnili sa na konečnom šiestom mieste.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Baby, boli ste perfektné a zo srdca vám blahoželáme. Budeme sa tešiť na ďalšie vaše úspechy, i keď už v inej zostave, pretože takmer polovica zostavy nám odchádza. S. Zavoďančíková, P. Margenová, K. Kučeríková, A. Kučerová, N. Páchniková, D. Sokolovská, N. Ozaniaková, D. Cibová, J. Jánošíková, S. Cigániková, to sú naše reprezentantky, to sú naše „NALOŽENKY“.