Pamätný list svätého Gorazda pre nášho absolventa

Naše úspechy Život v škole

V stredu 14. 11. 2018 prevzalo na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave 30 úspešných žiakov zo všetkých kútov Slovenska pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva Pamätný list svätého Gorazda. Žiaci boli ocenení za úspechy v predmetových olympiádach, vedomostných a športových súťažiach alebo v oblasti kultúry v uplynulom akademickom období. Viacerí z nich reprezentovali Slovensko aj na medzinárodnej úrovni a zaslúžili sa tak o šírenie dobrého mena našej vlasti v zahraničí. Na slávnostné odovzdávanie pamätných listov boli pozvaní aj učitelia, mentori, tréneri a rodičia ocenených žiakov.

Defilé ocenených

Veľkej cti sa dostalo aj našej škole, pretože medzi ocenenými bol aj minuloročný maturant Gymnázia, Veľká okružná Šimon Pajger, ktorého na toto prestížne morálne ocenenie navrhol náš učiteľ Ľubomír Konrád. Šimon si prevzal Pamätný list sv. Gorazda z rúk štátneho tajomníka Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR Petra Krajňáka.

Šimon so svojím učiteľom
pamútný list pre nášho študenta
Pamätný list pre nášho absolventa

Tešíme sa z dosiahnutého úspechu a Šimonovi srdečne blahoželáme. Veríme, že podobných ocenení sa dočkajú aj ďalší žiaci našej školy.